Saturday, December 31, 2011

Ilus aasta 2011!

Kohe-kohe hakkab lõppema järjekordne aasta. Aeg kiire tagasipilt heita ja siis vapralt 2012 aastasse marssida.

Sellel aastal sai Bertaga natukene näitusekogemust juurde  - meid jälitab needus olla näitustel alati teisel kohal :) Esimene esikoht tuli meil ainult Russellite kevadpäeval jänesejooksus, juhhuuu!
Võtsin vastu otsuse, et näituseringi läheme siis kui selleks tuju tekib ja seltskond lahe, muid eesmärke meil selles vallas ei ole. 


Oleneb kuidas areneb minu juhtimisoskus ja kas koer endiselt motiveeritud, jätkame agility lainel. Kui hetk tundub selleks õige ja mina+koer piisavalt treenitud siis võibolla uuel aastal ka mõni agility võistluse kogemus, elame näeme :)
Meie agility seniste oskuste eest suured tänud Nataljale, et tal on ikka jätkunud kannatust minu kohmakust ja Berta isemõtlemist taluda.

Elu Bertaga on olnud puhas rõõm - mida paremat tahta kui iga hommik vaatab sulle vastu rõõmus koeraplika ja hetk enne magama heitmist leiad ta pilgust lootuskiire, et ehk väike mäng enne magama jäämist?!

Suured tänud mööduva aasta ees ja edukat ning lõbusat algavat aastat kõigile kes meid teavad ja kellega koos oleme 2011 aasta mööda saatnud!
Tervitused meie koeraplika õdedele-emale-vanaemale-tädidele ja nende vahvadele omanikele!

30.12.2011 seisuga 7,1kg koerailu!

Meie Berta :)

No comments:

Post a Comment