Tuesday, February 16, 2016

Uudised RC rindejoonelt!

RC harjutamine meie kliimas on paras katsumus! 
Kui ilm on krõbedalt külm ja kuiv siis on plank korras, kuid tohutult ettevaatlik tuleb olla, et koer saaks korralikult soojendatud ning maandumis/jooksmisrada plangult ei oleks libe. 
Kui ilm on mõni miinuskraad siis tuleb vaadata, et plank ei oleks jääs ja/või maandumisrada ei oleks liuväli. Kui ilm on vihmane siis koeral on väga ok aga muru muutub hetkega mõnusaks mülkaks.
Suvi, palun tule kiiresti!

Kõige selle juures on koer alati vapper ja valmis RC-d harjutama ning enamikel kordadel on mul ka põhjust rõõmustamiseks. Ka meie muutuva ilmastikuoluga asusin võitlusse. Võitluse kasuks otsustasin kui tuvastasin, et meie plank on väga heas konditsioonis, läksin tuppa trenniks valmistuma, soojendasin koera, seadsin kaamera valmis ning asusin treeningule kui märkasin kuidas koer plangul mõnusa liu tegi. Ohohooooooo ehk siis vesised plusskraadid olid poole tunniga jääkraadideks muutunud. Egas midagi, kuna põrandamaailmas töötan siis õnnestus ka õiges suuruses vaibaribad saada ning nüüd ongi mul keset hoovi plank, mis treeningvälisel hetkel kaetud vaibaga. Ilmselt peagi saabuvad ka esimesed naabrid, et pärida, mis kaadervärk mul aeda tekkinud :)


ps. kontaktalal on vaip koera ohutuse pärast - see ala oli natukene libe

No comments:

Post a Comment