Wednesday, May 21, 2014

Tõestatud! Ka koerad magavad meie teadmata silmaklappidega


Küll on head need nutitelefonid, iga kell on fotokas käepärast. Eks tänu sellele jäädvustus Berta tänahommikune ärkamine.
Eelnevalt väike sissejuhatav tekst: sügaval külmal talveajal arvas minu kallis esivanem, et Bertal on plastmass puuris külm olla kui trennis oleme ja andis oma villase vesti koerale puuri panekuks. See vest on sinna jäänud kuidagi märkamatult ning  Bertale meeldib selle enda pea alla kerida ja niimoodi magada. Vahemärkus, selle villase vesti kudusin mina oma emale siis kui käisin 4ndas klassis (täna on minu vanus 20+++:D).

Täna hommikul avanes vaatepilt, kus Berta oli enda pea vesti sisse mässerdanud ning nägi välja nagu mingi kloun! Lisaks sellele kui ta ärkas ja terrassi ukse poole komberdas ei tahtnud see vest ta kere küljest kuidagi eemalduda, seega päris mitu minutit komberdas koer mööda tuba ringi ja ei lasknud ennast ühestki segavast tegurist häirida.
Selline koer siis täna :D

Ehh, mis hommik on või?
Pange kardinad tagasi kinni!!

"Normaalne" koer
 ps. mitte üheski etapis ei olnud inimkäsi mängus, kõik see pusakera on ta endale ise ümber sebinud ja ise oma jõududega ka vabanes sellest :)

No comments:

Post a Comment