Monday, April 21, 2014

TAKO 5.aprill 2014


Toimumiskoht: TAKO
Kohtunik: Svetlana Kreslina /Inga Järv
Aeg: 5. aprill 2014


  1. Rada hüpperada
Rada oli üllatavalt lihtne ja mõnus joosta. Loomulikult olid seal sees mõned lõksud, kuid õnneks suutsin ennast peale väsitavat eelmist õhtut kokku võtta ja keskenduda koera juhtimisele.
Kurb oli see, et koer oli üliaeglane, slaalomisse minekul mõtlesin, et vihastan ennast herneks, sest ega rajala jalutama minda!
Paistab, et ka Berta oskab pulka maha ajada, sest esimest korda (nii võistlusel kui treeningul) kukkus pulk maha aga ilmselt juhtus see sellest, et ma jätsin koerale liiga väikse keeramise nurga.


  1. Rada  agility
Uskumatult keerulised lõksud. Väiksele abile rajajuhtimisel sain kätte juhised kuidas keerulised kohad kõige optimaalsemalt juhtida. Olin päris kindel, et saan dsq, sest osad kohad tundusid ületamatud. Üllatus aga me saime raja väga ilusasti tehtud, ainus viga tuli kolmanda tõkke pöördes, kus ma tahtsin minema kihutada ja koer mõtles, et peab koos minuga ära tulema, seega saime sealt viieka tõrke eest. Koera kiirus hakkas juba paranema aga noh jättis ikka väga soovida. Kurb on see, et viimase aja trennides on koer olnud super kiire ja nüüd siis selline uima-koll.

    3. Rada agility

Saime dsq. Kõik keerulised kohad said tehtud ja lihtsas kohas jätsin koerakutsumata ja nii ta out-i läkski selle asemel, et üle hüpata. Puhas minu lohakus!

Olen võistlustega väga rahul. Tasahilju hakkavad ka meie tiimi tulemused tulema. Kui saaks ka koera kiirust ise reguleerida, oleks super aga noh, eks kogemused ongi selleks vajalikud, et õppida kõiki nõkse tundma.

No comments:

Post a Comment