Sunday, February 5, 2012

1.veebruar SLAALOM!

Täna trennis oli Bertal eriline hoog peal.
Esmajoones parandasime A-l ja poomil Berta lõpu osa, võistlustreeningul olin lohakas ja lasin koeral valesti neid teha. Õnneks sai asi reguleeritud ja edaspidi olen hoolsam, et ta lõpus takistust liigselt tormakalt ei lõpeta.

Ja seejärel slaalomisse. Sellel aastal oleme slaalomit tehes tugikaari vähendanud ja ühekaupa neid vaikselt äravõtma asunud. Täna oligi see päev kui Berta ilma tugikaarteta täiesti puhta slaalomi tegi!
Juhhuuu! Väga ilus sooritus!

Brrrr kui külm oli aga õnneks sai palju joosta, seega mina ja Berta olime soojas. Suureks kasuks oli ka soojakott, mida me jõuluvõistlusel võitsime. Soojakotist ikka suur abi kui sellise külmaga peab soojaks jooksnud koer boxis mõne hetke viibima.

Külmale oleme eduakalt vastu astunud! Kahju, et hommikuste jooksutrennidega peame väikse pausi tegema, sellest tunneme Bertaga mõlemad puudust. Üritasin küll külma trotsida ja ka -23ga jooksma minna aga nii minu nägu kui koer andsid märku, et see mõte hea ei olnud.
Tänu sellele, et meie jalutuskäigud on ca 15min kiirvisiidid õue on koer väike energiapall aga küll me sellega hakkama saame :)

No comments:

Post a Comment