Monday, May 4, 2015

Terjerite Meistrivõistlused 1.mai 2015



Koht: TAKO / Terjerite Meistrivõistlised
Aeg: 1.05.2015
Kohtunik: Inga Järv


Teine terjerite meistriks, kus stardijoonele oli rivistatud kõik terjerid. Messihallist kostuva lärmi tõttu võis juba kaugele kuulda, kes seal tegutsevad

1 rada hy
Rada oli väga lihtne ja mõnus joosta. Ehk see tähendab seda, et mida lihtsam rada seda kontrollitum on minu juhtimine, sellistel radadel jõuan koera jälgida, mõttes analüüsida, mida oleksin võinud paremini teha jne. Minu rõõmuks on viimastel kordadel ka koer olnud motiveeritud rajale minemast, seega enne tema starti ei peagi ma pikki venivaid minuteid tõmblema, et talle elu sisse puhuda.
Seega 0 rada ja kiiruseks 4,30sec/m


2 rada ag
See rada oli paari hea lõksuga, kuid nagu ikka; keerulised kohad tulevad mängleva kiirusega ja raja kõige lihtsamalt osast korjan dsq. Nii ka seekord õnnestus lihtsast hüppest korjata dsq, kus oma tähelepandamatusega juhtisin koera out-i. Ülimalt tobe viga, mida oleks saanud korrektse juhtimisega vältida.



Märkus iseendale; lõpetada see käega vehklemine, eelistaksin, et näitan stabiilse kindla käega madalalt koerale kuhu ta minema peab. Eeldan, et sellega saan koera kaared väiksemaks ja ehk annab see talle ka kiirust juurde.


Kiiremini, kõrgemale kaugemale!

Palun Palun Palun, tee ilusa kontakti!

Aitäh Marttile piltide ja aitäh Leadri bandele videode eest!

No comments:

Post a Comment