Monday, June 5, 2017

A3 siit me tuleme ....

Koht: Uulu

Aeg: 4.juuni 2017
Kohtunik: Inga Järv


Selle aasta eesmärk oli võistelda Nèraga EMV-l. Päris ambitsioonikas plaan, võttes arvesse, et alustasime ametlike võistlustega märtsis ning kontaktid olid selleks hetkeks sõu-sõu seisus. Ütleme nii, et plaan täitus, sest tänase seisuga oleme A3 klassis, kuid meistrikate regamine läks lukku 2 nädalat tagasi, seega osaleda me ikka ei saa. Hetkeks küll kaalusin, et räägin EKL-ga, et äkki meie meeskonnale tehakse erand kuid siis otsustasin ümber. Tunnen, et me ei ole veel nii kindel tiim, et võiksime külma kõhuga meistrikatel oma A3 debüüdi teha. Hiilgame järgmine aasta :D

Uulusse minekut kaalusin kaua. Olen ise vaimselt ja füüsiliselt hirmus väsinud ning vaba nädalavahetus tundus väga ahvatlevana. Kuid siis saabus pühapäev ja kuidagi endalegi ootamatult sai Nèra kirja pandud (Berta võistlused otsustasin seni ootele panna kui Nèra A3s, et saaks mõlema koeraga korraga võistelda).


A2 esimene AG rada
Keskmise raskusega rada, kuid samas palju kohti kus peab koera kontrollima. Ohh seda Nèrat küll, loomulikult suutis ta oodata kui ma peaaegu esimese tõkke juures olin ja siis oli vaja ju jooksma asuda. Õnneks koer teeb iseseisvalt asju ning päästis enda tekitatud jama ära. Rada oli ilus ja korralik ning poomi kontakt tegi rõõmu
Seega saimegi kätte viimase puhta raja. Kiirus 5,60m/sec ja I koht



Poodiumi hetk
Järgmisteks 2ks AG rajaks ei olnud ma enam suuteline ennast koguma. Keha ja vaim olid nii väsinud, et ma tegin mõlemal rajal lollusi. Rajad koledad ei olnud, sest nutikas Nèra tegi ilusat tööd aga mõned kohad, mis juhtimata jätsin, seal ta dsq-le läkski.
Ka nendel radadel olid tal ilusad poomi kontaktid aga need olid ka suht sirgjoones, seega ei mingeid pöördeid ega kaldumisi, mis oleks koera kuskile ära tõmmanud.

Järgmised eesmärgid on oma juhtimine selgemaks harjutada ning koeraga koos kiiresti joosta. Ilusad kontaktid ja puhtad rajad, muud ei soovigi! :)


Seega nüüd siis olemegi A3s. Vähem kui 3kuud ja nüüd siis asume tõsist tööd tegema!

Loomulikult sai tehtud kodus ka kohustuslik paraadfoto ja loomulikult on pildil ka Berta :)


Tüübid ei suuda otsustada, kas seal eemal on põnevam kui poseerimine :)

ps. Huvitav on see, et nii A2 kui A3 üleminekul taheti meid ära unustata, sertifikaadi sain ainult siis kui korraldajatele ise meelde tuletasin! :)



No comments:

Post a Comment