Wednesday, January 19, 2011

18.01. 2011 Intelligentne koer


Meie koer on intelligentne! 
Berta hindab sümfoonia muusikat, mõistab ja kuulab seda unustamatult. Lisaks tajub ta kui keegi võõras on kuri või räägib halba teistest.

Vaatasime televiisorit, Berta toimetas omi asju ehk  mängis piiksumänguasjaga, kui ekraanilt hakkas üks kuri tädi teiste kohta halvasti rääkima. Momentaalselt Berta lõpetas mängimise, vaatas ekraanile ja urises. Ja ei nõustunud televiisori eest ära tulema, vaatas ja tegi imelikku häält. Õnneks tädi kaua ei rääkinud, seega sai ka Berta oma mängimist jätkata.

Õhtul hilja vaatasime Dr. House`i.  Peaaegu terve seeria mängisime Bertaga päris pööraselt, jooksime mööda tuba, sikutasime sikutamisleluga ja mängisime piiksulelu peitmist. Raske on neid mänge lahti seletada aga need on sellised mängud kus sa unustad kõik ümbritseva ja Berta on täiesti pöördes! Just sellel hetkel kui käis äge möll, hakkas ekraanilt kostma tsello mängu. Momentaalselt Berta katkestas möllu ja vaatas üksisilmi ekraanile! Meelitasin ta mängima aga ta ei teinud minust välja, kuni muusika lõpuni vaatas ta ekraani ja kuulas muusikat pea viltu. Kui tsello mängimine lõppes hakkas Berta uuesti möllama.

Egas midagi kui soovime rahulikku hetke, paneme Beethoveni kõlama ja ongi meil rahu majas.
Vot selline intelligentse muusika austaja on meile koju tekkinud!

No comments:

Post a Comment