Tuesday, April 19, 2016

Kes tööd ei tee see süüa ei saa ...

... on Nèra elumoto! Minu mudilane on koer, kellel on alati kõht tühi ning nutikas nagu ta on hakkab ta siis alati enne hommiku- või õhtusööki iseseisvalt trikke pakkuma (ülinaljakas vaatepilt).
No õhtusöök läheb meil alati RC harjutamise nahka, seega kui ta näeb, et õhtusöögi ettevalmistused hakkavad siis ta üritab toas leida planku meenutava asja ning asub mööda seda jooksma. Lõbus see vaatepilt on, kuid koera turvalisuse huvides pean ma kogu toidu ettevalmistuse protsessis olema erinutikas, et leiutada mudilasele muud tegevust (tõlkes: trikke praktiseerima asume). Õue minnes läheb koer erienergiliseks ning positsioneerib ennast plangu tipus ära ning ootab minu käsklust (millal küll talle selgeks saab, et enne treeninguid on alati soojendusharjutused!),
Ühesõnaga Nèra on oma kõhuori ning selgeks on talle ka saanud, et ennem töö siis söök!

Selle nädalane RC endiselt 73cm kõrguselt ning juba 6s trenn kui koera tabamisprotsent on 100 (ok, mõned üksikud on sellised mitte-väga ilusad aga ikkagi kontaktid). Seega kui aega on siis eesoleval nädalavahetusel seisab ees plangu tõstmise töö.

Selle ilusa päikselise laupäeva ülesvõte:


No comments:

Post a Comment