Thursday, November 15, 2018

Nädal peale MM-i

MM andis mulle megasuure emotsionaalse ja motivatsiooni tõuke. Siiani vaimusilmas näen kuidas Martina Magnoli oma vapra Kikiga maailmameistriks jookseb.

Seega Reetta Pirttikoski radadele läksin täis enesekindlust ja tahtejõudu. Tulemuseks 2 esikohta (kiirused 5,14m/sec ja 5,27m/sec) ja 2 DSQ-d. 


Esimsese DSQ põhjus oli selles, et ma ei olnud rahul Nèra kiigega ning panin ta sinna tagasi ja teine DSQ tuli HY rajal kus otsustasin teha keerulise lükke, kuigi lihtsam kombo oleks andnud puhta tulemuse. Aga kuna see eestvalssimine mul väga hästi ei õnnestu, üritan seda aina sagedamini võistlustel teha, et see selgeks saada.

Kokkuvõtvalt saab öelda, et aitab rabistamisest ja kahtlemisest, et kas ühte või teise kohta jõuab, Tegelikult õige planeeringuga jõuab kõikjale ning ka kõige kiiremas kohas eestlõikamist teha (kuigi seda ma ei tee kui on oht koeraga kokku joosta) ei ole probleem.

Seega enesekindlus ja otsus, et saan hakkama on märksõnad! Ja kui ei saa mingil rajal hakkama siis tähendab, et treenime edasi ja asi selge! 

paraadfoto
tavaline olek



kohustuslik karikafoto

Ps. meil hetkel käib usin treening minule fokuseerimisega ja stardipüsivuse selgeks saamisega.

No comments:

Post a Comment