Saturday, February 19, 2011

19.02. 2011 Külm ei tähenda külmapühasid!

Külma on väljas palju, nii palju, et meie mööduma hakkava nädala jalutuskäigud on ainult 15 - 20 minuti pikkused.
Õnneks trenn külmade tõttu ära ei jäänud, seega olime taaskord platsis. Trenni alguses oli Berta pükstega aga see tähendas seda, et keset platsi seisis elav kipskuju! Natalja halastas meie peale, ilmselt selle pärast, et ma saaksin Bertaga midagigi teha ja ka jooksukas on vist lõppemas, Berta sai püksata :) täna trenni teha.

Sain endise Berta tagasi! Saime väga palju kiita Berta kõrvalkäimise eest (oleme igapäev harjutanud ikkagi) ja koera väga hea kontakti eest!
Mis oli ime oli see, et kui tegime võileiva harjutust (maas on võileivad ja Berta peab neist puutumata mööda jalutama) siis tavapärase rihmaotsas tegemise oli Berta seekord rihmata. Natalaja oli saali ühes otsas Bertaga, mina saali teises otsas ja kutsusin Berta enda juurde, meie vahel olid võileivad. Berta kutsumisel jooksis ta minuni ning isegi ei kahelnud ka, et kas haarata võileiba või mitte, vaid jättis kõik söödava maha edasi lamana. Super!

Kuna Bertal tuli kiigega harjumine väga hästi välja, ta lausa lendas sinna, anti meile võimalus teha kiige harjutus algusest lõpuni. Ei olnud Bertal hetkegi kõhklust sinna joosta, ei ehmatanud kolks ega kiikumine, peaasi, et saaks juustu maiuse kätte :)

Uudsena oli täna müüri takistus. Esimene kord ei tahtnud Berta hüpata, vad läks kaarega, mille peale Natalaja ütles, et vaata kui kaval koer! Milleks pingutada kui saab ka nii maiuse kätte :) Aga õnneks kõik järgnevad katsed hüppas ta üle takistuse nagu PRO.
Ahh jaa veel oli uudsena see, et täna pidi Berta ühe raksuga 2-st tunnelist korraga läbi jooksma. Üks kord otsustas ta esimesse tunnelisse nuuskima jääda aga ülejäänud korrad läksid ludinal.

Nautisin tänast trenni üliväga.

Vist Berta ka, sest hetkel ta nohiseb oma kotis sügavalt magada :)

ps. imetlen Celliet, kes ei tee teist nägugi, et püksid jalas. Tuiskab trennis ringi ja on kontakte nagu ei olekski segavat tegurit :)

No comments:

Post a Comment