Friday, February 4, 2011

04.02. 2011 Killukene Hiiumaad Mustamäel :)

Minu suur vajadus suhelda ja Berta soov kõige ning kõigiga mängida annab tulemuseks selle, et uusi tutvusi koguneb aina juurde :)
Õhtu viimasele piss-stop`le minnes oli plaan 5min värsket õhku hingata ja Bertal paluda käskluse peale oma asjad ära ajada.
Noh jah 5minutiga ei saanud hakkama, seega mõtlesin natukene suurema ringi teha. Ja nii me kohtusime Berta uue sõbra basset hound Yksiga. Ja mis kõige vahvam, kutsa on üles kasvanud Hiiumaa metsades ja peremees on Hiiumaal üle 30 aasta suvitanud ning abikaasaga plaanivad kohe-kohe Hiiumaale kolida. Kusjuures abikaasa on põline hiidlane.

Vot sellised lood keset Mustamäe kivilinna! Saavad kokku kaks Hiiumaa fänni ja juttu jätkub kauemaks. Kusjuures Yksi pere elab Hiiumaal meie kandis ja nad teadsid meie elamist. Ahhh kuidas tahaks Hiiumaale minna :)

Aga Berta mängis uue sõbraga päris usinasti! Yks vaatas küll aegajalt imelikult, et mis silkav olevus see mööda tuhiseb ja üle tema pea hüppab aga lõbus oli neil mõlemil.
Selline vahva õhtune jalutuskäik :)

Meie uus sõber
Armas :)


Muuseas peremees ütles, et seda koera koertekooli ei taheta, pidavat olema jäärapäine ja ei võta kuidagi õpetust külge. Aga Yks oli küll sõnakuulelik, või vähemalt mulle tundus nii.

No comments:

Post a Comment