Sunday, April 10, 2011

10.04. 2011 Juunior Berta võistlustules!

Võiks öelda, et Lexberry`sed esindasid Rakvere võistlusel võimsalt russelleid - lausa 7 kutsa võistlustules!
Tänane võistlus meeldis mulle väga! Tegelikult võitslustunnet ei tekkinudki, õhustik oli lahe ja kohtunik oli hästi muhe. Muudkui aga rääkis ja naeris - vot selline peabki olema kohtunik, kellele sinu koer korda läheb.
Tubli Lumi tuli esikohale, Cellie teine, Berta kolmas ja Candy neljas.

Ise olen rahul sellega, et kontakt Bertaga oli hea - nohjah alati võiks ju ilusamini seista ja ka ringis käimine ei olnud meil nii hea (see ka kohtuniku hinnetelehel kirjas) kui kodus või Natalja trennis aga ütleme nii, et Berta andis oma parima :)

Tegelikult väga lahe võistlus ja lahe seltskond: Vot selline kamp Lexberry`sid oli kohal (pildi näpsasin Annelt).

Meie 7 + fotograaf Anne-Mai

Tallinna saabudes tegime Järvel Sopranodega ühe väikse metsaringi. Oli see tingitud pikast koosoldud autosõidust või õdede vahelisest sidemest aga mingil põhjusel eelistasid kutsad külg-külje kõrval jalutada. Ei mingit kraaklemist vaid kolmikrakendis jalutamine. Üritasin telefoniga ka pildi napsata aga kuna päike siras vastu siis sain sellise kesik-pildi aga minuarust väga armas vaatepilt.

Õdede vaheline vendlus

Koju jõudes tundus ilm veel nii kevadine ja soe, seega andsime Bertale 1h taastumisaega ja läksime Harku metsa vaatama, kas ka jalutada sai. Sai ikka aga tuhinaga panime jalutades õigest teeotsast mööda ja nii me maabusime keset põldu maantee ääres. Noh sai väikse jalutuskäigu asemel teha korralikuma käigu ja ka Berta sai põllul väikseid kevad-kaevamisi teha ja ennast tühjaks joosta.

Metsa vahel oli lumi päris sügav - isegi Berta vajus üleni sisse

Ütleme nii, et toimekas päev oli :)
Tänud seltskonnale, lõbus oli!

No comments:

Post a Comment