Thursday, April 14, 2011

14.04. 2011 Palju õnne Soprano tibid!

.. täna said Soprano tibid 10 kuuseks :)
Berta tegi meile vahva ekstreemse sünnipäevaüllatuse ka! Oleme pikalt mõelnud, et huvitav kas Bertale meeldib vesi ja suplus. Täna sai see kahtlus hajutatud. Nimelt metsas rabajärve ääres suure koeraga möllates (suur koer oli veekoer Max ehk siis Leonbergeri tõugu hiidkoer) sööstis Berta rabajääle ja vajus sisse. Uhhh mina olin valmis jopet seljast heitma, et Bertat päästma minna aga õnneks seekord päästeoperatsiooni vaja ei olnudki. Berta sulpsas vees kuni sai jääle tagasi ja nii ta kuivale maale jõudis. Noh ja kui jalg kindlal maal oli siis vaatas teise koera poole, et teeme veel või!?  Ei mingit kartust ega pelgust, Berta tegutses sellise moega, et see ongi tema jalutuskäigu üks osa :)

Veel sai kitse taga aetud. Bertal olid sabakarvad ka turris ja ta käitus nagu mingi seff jahikoer, kes teab, mida tegema peab :)  Selle tuvastasime ära, et pardid teda ei huvita, võib neid vaadata aga ebahuvitavad linnud.

Perekond Prääks
Vaatas küll parte aga väga huvi ei pakkunud
Berta eelistas ise vees sulistada kui sulistavaid parte jahtida

Berta nautis ka kahanevaid talverõõme. Puuoksi ka endast suuremaid sai mäest ülesse ja alla vedada ning puunottide küljes riputud :)
Väike rippe hetk (tegelt oli selliseid palju)
Rammu katsumine puunotiga
Endast suurema puunoti mäest ülesse toomine oli käkitegu
Selline vahva sünnipäev oli täna!


Palju õnne Soprano tibid 10 kuuseks saamise puhul!
:)

No comments:

Post a Comment