Wednesday, April 20, 2011

19.04. 2011 Jänes, jänes, kus sa oled?

Käisime jänesejooksul. Kuna loomaaktivistid on aktiivsed ja jänesed on Lihavõtte pühade peategelased siis oli seekordseks jäneseks Holger (no vähemalt selline nägi ta välja). Väike redisain koerte poolt ja ürituse teisel poolel oli Holgerist härra Nilsson saanud.

Jänku ühes tükis + Rutt/Asta põlevil silmil
Kohe sünnib jänku Holgeri ümbersünd
 
Aga see selleks, tähtis oli see, et meie Berta käis jänesejooksul.  Ütleme nii, et 16 teise russelli kõrval oli ta meil nagu väike ullikene flegma aga pikapeale sai asja ja Berta lidus nagu kevadjänku mööda põldu.

Karin andis endast parima aga Berta ei huvitunud jänkust
Aga lühidalt jänesejooksu areng selline.

Esimeses jooksus kui Cellie piidles teraselt Holgerit siis Berta sõi rohtu. Startis küll päris normaalselt aga peale 10t sammu märkas, et mina ju ei jookse koos temaga ja nii ta seisma jäi ja lontsis minu juurde tagasi.


Eeee...mida ma pean tegema!? Jooksma!?
Teine jooks oli Berta äksi täis ja tundus, et nüüd aga… peale starti otsustas Berta teises suunas joosta, sest seal oli see auk ju, mis Elsiega kahasse varem kaevatud. Päris naljaks oli kui Holger liigub ühes suunas ja Berta tõttab teises suunas.



Õnneks tuli Elsie appi, et näidata kuidas pro-d seda asja teevad. Ja siis sai Berta aru, mis tegema peab ja nii ta hakkas lippama.

 Võibolla ma eksin aga hiljem kui Elsie ja Emily kutsad koos võidu tegid siis oli Berta igas jooksus esimene ;) (ihihiii nii hea on näha seda, mida soovid näha) ja mõnusalt äksi täis. Eks ta sai pihta, et selle topis Holgeri peale peab ägedaks minema ja seda püüdma peab ka.


Elsie näitas kuidas ajsad käivad
Soprano gäng jänku hoos
Erti stiilinäide
Aga päris äge oli vaadata kui Sopranod hängisid seltskonnas ja tshekkisid, mis toimub siis teised vanemad tegijad piidlesid igat Holgeri liigutust ja igat jooksu ning lärmakalt andsid teada kui vihased nad on. Noh jahikoerad ikkaga. 
Tegelikult oli asi selles, et Berta liigutab ennast ainult kitse ja põdra püüdmiseks nii väikseid ja aeglasi tegelasi kui Holger ta ei viitsi ju ometigi taga ajama hakata – selle kohta ütleks, et õnneks leian vabanduse alati kui Berta sooritus ideaalne ei ole :)

Aga vahva üritus oli, õnneks järgmine teisipäev jälle!


Kes mida harrastab! Näiteks Lexi kaevab ennast Austraaliasse
Seltskond jänesekohtuniku ära rääkimas
"Vanad kalad" vaatasid jänkujooksu niimoodi pealt
Seltskond
See pilt on Jossule, sest ta küsib alati kuidas Lumil läheb ja kas ta on rõõmus
Cellie poosetab, temal õnnestus jänkujooks kohe
Carlos hoos

Väga vahva, et meie russellite tiim viitsib nii aktiivselt selle kõigega tegeleda, minule väga meeldib kui trobikond russelleid koos ja mingi äge tegevus taustaks.


Igaljuhul meie Bertaga võtame igast ettevõtmisest osa, raudpolt!


No comments:

Post a Comment