Tuesday, May 15, 2012

Kristi, Ashton Kutcher, Roger Moore ja Lexi :)


Enne kui kedagi shokeerima hakkan siis ütlen ära, et tegemist on unenäoga ja kokkulangemine päris inimestega on juhuslik ning sündmused on Une-Mati tekitatud. Edasised kaebused esitada Harju Maakohtusse ning kostjaks märkida Une-Mati Unenägu.


Unenäo läbivaks  teemaks oli kuidas Kristi, Lexi ja Ashton Kutcher argumenteerisid koerte sõnakuulelikkuse uue taseme üle. Nimelt oli maailmas leiutatud uus SK tase, mille nimeks oli Hüdrogatsioon10DA – taseme nimi oli terve une vilkuvate neoontuledega subtiitrites. Maailmas oli selle taseme kõige pädevam kohtunik Ashton Kutcher. Kristi koos Lexiga sooritas selle hüper ägeda taseme ära ja nüüd oli Ashton sõitnud Eestisse, et sellel teemal Kristiga vaielda. Nimelt ta vaidlustas, et Lexi oli kaugjuhtimisel natukene ennast liigutanud. Loomulikult ei olnud Kristi sellega nõus ning ta tegi selle elemendi Lexiga uuesti ja tõestas läbi füüsikaliste valemite, et mitte koer ei liikunud vaid koera kõrval olnud muru liikus. Kristi ja Ashton elavalt vaidlesid selle soorituse üle ning oma seisukohtade tõestuseks rääkisid nad erinevatest füüsikalistest valemitest. Nii kui Kristi/Ashton füüsikalise valemi ütles, tuli see ekraaniline ning hakkas osadeks minema selles järjekorras kuidas Kristi/Ashton tõestasid  valemi kehtivust Lexi soorituses. Igakord kui valem ekraanile ilmus vaidlesid Kristi ja Ashton valemi osadeks lahti ning vastavalt sellele Lexi liikus ja näitas, et nad õigesti asja lahendavad.

Kogu see sündmus toimus 21 keskkooli tagahoovis koertele keelatud alal aga nad tohtisid seal olla, sest uus Hüdrogatsioon10DA  SK tase tõestas, et koerad ei ole koerad, vaid nad on targad olevused, seega Lexil oli seal viibimine lubatud.
Ja äkki olid kõik vee all ning siis tuli sukeldujate seltskond, kellest üks oli Roger Moore aga ta oli seal James Bondina.  James Bond küsis, et kus vaenlased on ning Lexi haukus ja näitas käpaga, mille peale sukeldujate bande liikus Lexi näidatud suunas minema.

Ja mina nagu oleks nagu  suurelt ekraanilt seda kõike vaadanud.
Elasin oma  unenäkku nii sisse, et seda ma mäletan, et olin keset ööd köögis joomas käinud aga seda ma ei mäleta, et oleksin öelnud, et pean edasi magama, sest üks teooria on tõestamata, saan alles siis ärgata.
Kahjuks kell segas teooria lõplikku tõestamist aga seda ma teadsin, et  Lexi on Eestis ainukene, kellel on Hüdrogatsioon10DA SK tase sooritatud.
Nii Kristi, Ashton Kutcher, Roger Moor kui Lexi olid nii reaalsed. Eriti reaalne oli istuva Lexi pilk kui ta alati peale valemi tõestamist minu suunas noogutas.

Sellistes sündmuste keerises täna öösel viibisin :D
Kuule Lexi, kui näeme siis näitad ka Bertale kuidas see uus vinge SK tase käib!

No comments:

Post a Comment