Thursday, July 26, 2012

Anname ikka endast parima!


Pikk aktiivne nädalavahetus Hiiumaal ja Saaremaal andis Berta lihastes tunda. Trennipäeva hommikul oli koer nii läbi, et isegi äratuskella helin ei pannud koera liigutama, ainus, mis hommikul boxis liikus oli koera saba aga ka selle liikumine kustus peagi. 

Rõõmustav oli see, et trennis koera ei häirinud kaela sadav vihm. Tegime 6x 19 tõkkega rada, mis oli raskemate killast ja koera sooritused olid väga ilusad, jätan kõrvale fakti, et tavapärane kiirus oli asendunud mõõduka liikumisega. Enamus sooritused olid puhtad. Näiteks kontaktpinnad ja slaalom olid ilusad. Kahjuks koera eestsaatmised hüppele on endiselt väga halvad, ma ei saa seda enda peas paika kuidas vaja liikuda.  Natalja näitab ette, liigun tema trajektooris aga nii kui rajal oleme, hakkab enne tõket mõistus tõrkuma ja juba ette sisendan endale, et ma ei suuda koera kiirust säilitada. Ja kui juba ajus asjad nässu mõeldud siis ka reaalsuses on see nässus. Oma liikumisega suudan koera liikumise täielikult peatada ja tekitada koeras segadust. 

Seega lisaks kontaktpindade lihvimisele, pean ka lihvima nii eestsaatmisi kui ümber tõkke kaare tagantsaatmisi tõkkele. Töö ei lõppe kunagi :D

No comments:

Post a Comment