Saturday, September 8, 2012

Tüüpiline laupäev ...

... möödub magades.

Koera pusa
Mul on üks hea sõber, kellega trehvame paar korda aastas. Tema elus juhtus suvel suur õnn, ta leidis endale teise poole. Ainus varjukülg asja juures on see, et koos tüdrukuga tuli tema ellu ka üks väike asi, mida nimetatakse koeraks. Nohjah ka 1kg võib mõni koer kaaluda.
Viimane kord kui temaga trehvasime oli tal plaan võtta rotveiler, kuid elu tegi oma korrektuurid ja nüüd on tal hoopis 1kg koer (tõug on vist chiuaua). Ok koer on koer ja tuli õppida elama koos sellise koeraga. 
Suur oli shok kui meil toimus eelmisel nädalavahetusel kursuse pidu ja peo teise päeva hommikuks sai ta sõnumi, et nende perre on lisandunud uus chiuaua. Hommikul oli see tüüp hiiglama kurb uudise pärast, meie muidugi tegime nalja kogu olukorra üle. Ainus, kes seda poissi mõistis oli Berta. Terve hommik istus ta selle tüübi läheduses ja vaatas teda ülima kaastundliku pilguga.
See sama tüüp ütles ka kuldsed sõnad Bertale: "Eelmine aasta vaatasin, et sa oled ikka väga väike koer aga nüüd mõistan, et tegelikult oled väga suur. Berta, oled just nii suur koer, et sinust väiksem ei tohiks olla ükski koer!"

No comments:

Post a Comment