Friday, June 14, 2019

Minu südamekoer sai 9 !!! Hipp-hipp-hurrraaaa!

Minu kulla-kallis Berta sai täna 9 aastaseks. Aeg on helikiirusel möödunud aga nende 9 aasta sisse on jäänud oi kui palju erinevaid mälestusi.

Mäletan nii erksalt seda hetke kui läksime Berta järgi. Esimest küünelõikust kasvataja juures ning seda väikest vaprat paksukest, kes meile uksele vastu tuli ja kui minema hakkasime siis tatsus koos meiega ukse juurde.

Mäletan meie esimest ühist ööd, kus igal täistunnil otsustasid oma pesast välja tulla ning minu padjal uinuda. Ning igakord ma võtsin hellalt sind sülle ja panin pessa tagasi.

Mäletan kui me kallist Celliet hoidsime ning neid öiseid teievahelisi trallitamisi vaatasime. Mäletan kuidas igal kolmapäeval oli meil pesakonna ühised jalutuskäigud Kadriorus ja oi kui palju me kutsatittedest rääkisime. Kui mälu ei peta siis ühised jalutuskäigud olid aastaid, hetkeni kui Cellie pere Soome kolis. Ka meie sünnipäevasid tähistasime aastaid koos, kuid nüüd on need paaril aastal natukene soiku jäänud. Ilmselt põhjuseks on Cellie lahkumine 5 ja poole aastasena, lihtsalt nii kurb on tähistada sünnipäeva kui üks õde meid pilvepiirilt jälgib. Kuigi me pesakonnaga enam nii tihti kokku ei saa siis mõtetes olete küll. Igal sünnipäeval mõtlen soojasid mõtteid Lexberry`s perele ning mäletan neid toredaid ühisüritusi. Vinged olete!

Minu kullakalli Berta tervis on reibas ja hea. Trenni teeme aga võistlesime viimati 2018 meistrikatel. Võtsin vastu otsuse, et 2019 me ei võistle aga 2020 meistrikatel 10nda sünnipäeva auks panen proua küll starti. Berta vorm on hea ja treeningvaim ikka sees ju!

Berta, kalli – kalli – kalli ja õhtul sööme koos torti! …. ja kordan meie kokkulepet – Sinu 18nda sünnipäeva küünlad puhume ka ära, eks!

Berta, oled parim koer terves ilmas! Minu kallis südameprintsess!


Candy`le ja emme Elsie`le tervitused! Inglitiibadega Cellie`le ja vanaema Lexi`le lehva-lehva, olete meie mõtetes! 


väike beebi-Berta

Meie 3e kuuliste tittedega

Maailma ilusaim koer

Berta lähenevat suve nuusutamas

Kust need toidulõhnad tulevad?

Fotosüüdistus 13.6.2019 - mingi must nässakas ronis pildile :)

Fotosüüdistus 13.6.2019 - tüübid ootavad süüa

No comments:

Post a Comment