Tuesday, August 23, 2011

Nädalavahetus Muhus

Kõik ilmaennustused ja pilk reedesse taevasse ütlesid, et ees ootab põrgulikult tuuline, külm ja vihmane nädalavahetus. Aga ninanips kõikidele prognoosidele, sest oli hoopis soe ja päikseline suvi. 
Päevad täis palju inimesi, naljakaid mänge ja toemkaid tegevusi väsitasid Berta sootuks ära. Kogu seltskonnast valis Berta välja 3 meest, kelle peale ta järjepidevalt haukus. Tee mis tahad aga nii kui koer silma alt väljas, leidis ta need 3 meest ülesse ja hakkas haukuma. Ei aidanud minu keelamine ega meelitamine. Ise olin esialgu hämmingus, sest minu kallis ja peaaegu sõnakuulekas kutsa oli muutunud üleöö sõnakuulmatuks, põikpäiseks ja haukuvaks olendiks.
Ainsad lahedad hetked olid kui Berta sai Gucciga mängida, meres ujuda ja siis kui me rõõmsaid mänge seltskonnaga mängisime. Nendel hetkedel oli Berta tema ise. Näiteks paluti mul demonstreerida trikki "põmm", selle peale Berta vaatas mulle otsa, lamas ja pani silmad kinni.
Järeldasin, et minu väike valge sõber on väsinud ja ei vaimustu seltskonnast, seega enamuse aja veetis ta oma kotis magades või minuga jalutamas käies. Noh päevad ei ole vennad ja ka koerad ei soovi iga kell mürada ja seltskonna keskpunktis olla.

Berta osaleb ka
Munaloopimise ebaõnnestumine oli Berta vedamine (hetk ja ta limpsas toorest muna rohus)
Küll on suurte inimeste mängud imelikud :)
Koerad ja mehed võistlustandril
Sõbrantsid
Berta ikka ja jälle merest midagi toomas
Jõu ja ilu numbrid
Perekoer Gucci
Berta oma mobiilsesse koju sisenemas
Pühapäeva hommikul läks uni varakult minema (olgugi, et magama sai mindud kell 03.00). Egas midagi, ajasin Bertal ka une minema ja nii me kell 7 hommikul jalutama läksime. Ilus hommik oli!!! Päike paistis, soe oli ja tee peal kohtusime Redfordi? veistega :)

Berta imestas, et kas nii suured koerad ka on olemas?
Veiste pere
Ehtne suvepilt
Pilt 20 augusti auks :)

Ja nii see nädalavahetus võõral saarel möödus. Aitäh lahkele pererahvale ja aitäh vahvale seltskonnale! Muhu on väga ilus aga oma kodusaar see kõige ilusam :)
Tagasi Hiiumaal


No comments:

Post a Comment