Tuesday, August 24, 2010

24.08.2010 Soprano family reunion

Päeva esimene haripunkt oli see kui läksin peale tööd koju, teades, et Berta oli olnud 3 tundi üksi kodus. Kujutasin ette, et minu ilusad õhkõrnad lillad kardinad on näritud, ma nimelt jumaldan neid kardinaid! Õnneks kõik oli enam-vähem hästi ja tuppa astudes oli Berta selline:

Vältisin kardinaid, aga kiusatus oli suur!
Täna oli see päev!
Soprano family kokkutulek (õnneks seekord Elsie kasvandike mitte maffiaperekonna koosviibimine). Trall kuubis algas kohe sisse astudes. Kes kellel turjas ja kes kelle haardes, kes keda taga ajas ja kes eest põgenes - no tõesti ei saanud vahel sotti.

Rahu tütreke!
Loomulikult Bertakest jälgisin kõige rohkem - loomulikult iga liigutus, mida ta tegi oli nii armas ja geniaalne :). Kuigi jah, olgem ausad, eks ta üks mürakaru ja kiusaja oli.

Bring it on!
Kelly alias Carmela ja Berta alias Coffee olid eriti hoos, imearmas Candy alias Komm jälgis kõike vaoshoitud intelligentsiga kõrvalt - no miks peakski sinna nende suurte totude mürakarude keskele minema.
Nii vahva oli vaadata kuidas kutsad omavahel mürasid ja Elsie kaasa sellele elas. Hiljem hakkas Elsie Bertat kiusama või oli see vastupidi, igatahes oli nii hea vaadata kuidas emme ja tütreke omavahel suhtlesid.

Pildil on nii palju ego ja nummidust, et isegi avuti
keeldus seda õigetpidi keeramast.

Elsie on ikka väga tubli mamma, vaadates neid kõiki kolme tibi siis on ta ikka väga vahvad ja armsad kutsad ilmale toonud.

Suured tänud Annele, Maarile ja Peetrile meid võõrustamast, väga vahva oli!

..kui väsinud Bertaga koju jõudsime oli augustikuu päikseloojang selline.

No comments:

Post a Comment