Tuesday, August 31, 2010

25.08. 2010 HIIUMAA mu arm!



...ja algas suvepuhkus. Olen ammu aru saanud, et olen pikaldase mõtlemisega, seega suve lõpus avastasin, et suvi varsti läbi ja korralikult puhata ei olegi jõudnud. Mõeldud tehtud, otsustasime puhkusele jääda, ja kuhu mujale kui meie imearmsasse Hiiumaa koju.

Meie Hiiumaa kodu
Berta kasvatamisel oleme kõige rohkem järginud Anne sõnu sotsialiseerumise vallas.  Sõnast kinni võttes tegime sotsialiseerumise tuuri ära enne metsade vahele resideerumist. Päev enne ärasõitu sai Berta õdede ja emmega müratud ning järgmisel päeval Külli ärgitamisel ja meie kaasanõustumisel olime juba kell 10 hommikul Gucci`ga müramas.
Batgirl Gucci
Berta saabumisel meie perre oleme saanud aru, et pikkadel hommikumagamistel on kriips peal. Loomulikult kõik targad koeraomanikud vaidleksid vastu, et koer elab pere reeglite järgi aga hommikused varajased ärkamised on meie valik. No kuidas sa magad kui väike armas karvapall su nägu limpsib ja rõõmustab kogu südamest kui ärkamise märke näitad.

Aga Gucci juurde tagasi. Nagu eelmiselgi korral läks möll lahti, need kaks on leidnud üksteises südamesõbrad. Berta oma toore jõuga ja Gucci oma emaliku hoolitsusega moodustavad nupsu koosluse. Vahva oli vaadata kuidas nad mürasid, valget fliisi käppadega märgistasid ja üksteist taga ajasid.
Käpajälg on suvetrend 2011
Aiavalvurid

Pildil on 2 koera ja 1 inimene

Gucci oma täies hiilguses
Müramised müratud, suundusime Viimsisse siis Vääna ja saigi sõit Hiiumaale alata.
Berta sai oma asjad esimesena pakitud
Imede ime on see, et nii rahulikku ja sõitu nautivat koera ei ole meie varem näinud! Kogu see autosõit Rohukülla ja siis praamile ja siis Hiiumaa teise otsa oli meie Berta rahulik nagu väike ingel. Kõik söögid, pissitamised ja mängutuurid saime ilusti aetud – oleksime Indrekuga olnud nagu vanad koeraproffid, kes reisivad oma lemmikutega.

Hiiumaa koju saabusime õhtul kell 23, enne tuppa tulemist pidin mina koristustuuri majas tegema. Nimelt meie Hiiumaa kodu talvised püsielanikud kipuvad olema hiired, aga meile see ei meeldi. Seega on meil majas peidetud väiksed hiiremürgi asjakesed, mida me suvel ei ole viitsinud ära koristada. Noh aga nüüd me pidime seda tegema. Ja nii oligi, Indrek jalutas öösel Bertaga meie metsas seni kuni mina majas tuuslasin ning põrandaid pesin. Nii puhast ja läikima hõõrutud maja ei ole meie kunagi näinud aga hiiremürgi puhtaks maja sai ja nii algaski Berta tutvumine Hiiumaa koduga.
Öösel kell 2 uinusime kõik kolm, meie Indrekuga arvasime, et nüüd magame järgmise päeva lõunani ... ehhh lootus on totude unistus.
Blogi valmib alati Berta valvsa pilgu all

No comments:

Post a Comment