Sunday, December 12, 2010

12.12. 2010 Päästekomando tegutseb!

Täna võtsime plaani minu vanemad lumest välja kaevata. Seekord ei olnud abiks moodsad lumepuhurid, vaid pidime arvestama oma suurepärase füüsilise vormiga ... muahhahaa.
Nii kui kohale saabusime arvestasime välja kui mitu autot meil teisipäeval külla saabub, palju parkimisruumi vaja läheb ja andsime musklitele tuld! Hoov ja majatagune said puhtaks nagu prillikivid. Kui meile tekitas töö väsimust siis Bertale puhast rõõmu. Ta endiselt ei väsi lumest vaimustumast ja lumehangedesse sukeldumast. Natukene haukus lumesaha peale aga siis väsis ja hakkas lumehunnikutes ja nende peal turnima.

Vot nii puhtaks saime hoovi
Bertale meeldib lund süüa, isegi õhust püüab ta lumehelbeid


Kui lõpetasime lumekoristuse hakkas lund uuesti sadama. Õnneks mitte väga tihedalt...tol hetkel.

Berta, lumehang ja lumesadu
Kuna Indrek hakkas maja taga lund koristama soovis Berta temaga liituda
Teibitud kõrvadega Berta, veel viimaseid päevi ludupea

Lumi koristatud istusime õhtusöögi lauda. Nagu ikka oli ema tehtud toit imehea. Ilmselt ca 1,5ha olime toas olnud kui asusime koduteele. Kui õue läksime, avastasime, et kõik meie pühitud pinnad on mattunud ca 5cm lumekihi alla ja aina uut materjali tuleb kiiresti juurde. No mida teha, ise soovisime valgeid jõule :)

Oma kodus saime vast ehk tund olla kui minu vennakene vajas abi. Auto keeldus edasi sõitmast, on küll tutt-uus aga katki, mis katki. Egas midagi haarasime venna ja Jossu peale ning transportisime nad koju.
Õhtul sai veel naabrinaise auto maja ees välja lükatud, seega üks tegus päev oli täna!


Jossu teatas täna, et lasteaias kõikidele lastele meeldib lumi aga talle ei meeldi. Meeldib talvest ainult jõulud ja kõik. Üritasime selgitada, et lumes saab lumesõda mängida, suusatada, kelgutada, uisutada ja lumememme ehitada aga kasu sellest ei olnud. Sest Jossu teatas, et sügisel saab rattaga sõita ja talle meeldib sügis.
Ahjaa Jossu ütles, et jõuluvanale kirja tuleb kirjutada alles selle nädala lõpus, sest liiga vara kirjutada ei ole hea mõte. Kui küsisin, et miks, vastas ta, MAMMA MIA, ma ei tea miks!

No comments:

Post a Comment