Wednesday, December 15, 2010

14.12. 2010 Saabus kutsikaiga - 6 kuud ja 100% rõõmu!

Täna oli see päev kui Soprano tüdrukud said kutsikaealisteks Hommikul ärgates sai Berta suure kalli-kalli ja minuarust oli ta täna kuidagi asjalikuma näoga ka :) 

Sopranode famiilia kogunes täna pidulaua taha, loomulikult kui õed kokku said siis algas müramine. Candy vaatas esialgu kõike pealt, sest Cellie ja Berta urramised lähevad vahepeal päris tõsiseks.

Cellie & Berta leebe müramine...
... tõsisem võitlus
Arvake ära, kes seekord võitis!? Vihje: võitlus käis selle rääbaka palli pärast

Samal ajal kui Cellie ja Berta urrasid, tegi Candy minu kalli ema väga õnnelikuks. Nimelt talle väga meeldiks diivanil istuda ja silitada koera, kes tal süles rahulikult istuks. Kahjuks Berta ei täida seda rolli väga eeskujulikult, sülekoer on ta meil ainult mõned sekundid. Aga Candyle meeldis ema süles ja emale meeldis Candy väga!

.... samal ajal!

Minu vanematel on kass Triinu. Triinu kardab koeri nagu tuld. Ohutuse mõttes panime ta teisele korrusele ja noh seal ta rahulikult istuski. Aga me ei arvestanud, et Elsie on juba suur ja oskab trepist ülesse minna. No ja siis me kuulsimegi neid hääli, mille tulemusena oli Triinu kuidagimoodi hüpanud laetalade peale, mis on 4m kõrgusel laest ja läheduses ei ole mööblit, mille najalt ta oleks sinna hüpanud! Vot ei tea, mis imeläbi ta nii kõrgele hüppas. Aga noh kuulsin vanematelt hiljem, et sealt alla tuli ta südaöösel ja tänaseks on kass ka rahulik ja veendunud, et viimne kui üks koer on majast kadunud - vähemalt hetkeks :)

Kõrguste vallutaja Triinu

Kui Johann alias Jossu kuulis, et täna on maja koeri täis siis kõigepealt uuris, kas tuleb ka see valge koer, kes talle väga meeldib (Lumi) ja kui kolm kutsabeebit, kas siis täiskasvanud koerad on suured (Jossu tõsits käe keskkohane, et koera mõõtu täpsustada)? Kui Lumi saabumist lubasin siis suuri koeri ei lubanud. Lumi ei saabunud "tehnilistel" põhjustel aga sellest hoolimata Jossu müras koertega väsimatult.

Cellie ja Jossu tõtt vaatamas
4 mürakaru

Seal kus on Kristi on alati ka ... seisupildid! Loomulikult ka seekord. Kuna minul puudub meistri silm õigete seisupiltidele siis minu tabatud hetked on siin :)

Candy hetk ...ema ja vanaema kannustamas
Cellie & Co
Berta pingutus
Vot nii andunult vaadatakse vanaema või siis vorstijuppi Anne käes ;)
Elsie näitab klassi! Vot nii peab seisma

Kui peomelus ei märganud siis piltidelt tuli tõde ilmsiks. Meie oma seltskonnas on räpitüdruk. 
"Olen ma Maari ja tulen ma Maarjamaalt, olen küll väike kuid teha jõuan palju...jou-jou..what`s up.."

Armas

Saime ka kõik sünnipäevalapsed pildile.

6-e kuused
Ja siin on Soprano tüdrukud ema ja vanaemaga.

Lexberry`s esindajad


Väga vahva sünnipäev oli!

Õnneks on sünnipäevasid palju, mida ka edaspidi tähistada :)



Sünnipäeva möllust sai kaamerasse napsatud veel vahvaid pilte:

Cellie palliga uhkeldamas
Samal ajal toimus Cellie seisu pildistamine
Põlevate silmadega Lexi ja lõbus tüüp tagaplaanil :)
Ootel!
Minu ja Berta jutuhetk






No comments:

Post a Comment