Saturday, March 19, 2011

19.03. 2011 Võistlus läheneb

Võistlus läheneb ja seoses sellega sai trennis natukene ka võistlusharjutusi proovida. Õnneks seis lootusetu :) ei ole. Kõrvalkõnd, kõrgemal tasapinnal seismine on tegelikult päris hea, ainult ta on nii innukas, et "kivistunult" seismine võib probleemiks tulla aga noh eks seda näe juba 10.aprillil Rakveres kuidas meil läheb. Nagu olen alati öelnud, minu eesmärk on, et oleks lõbus seega läheb nagu läheb meie läheme igaljuhul Bertaga sinna olukorda nautima.

Agility osas oli Berta taaskord väga reibas ja mul oli tema üle väga hea meel. Vaieldamatu lemmik on "kiik", sinna ta tormab sõna otseses mõttes :). Slaalomisse ta sööstis ja tegi kõik veatult, super!
Ausalt öeldes ei olegi millegi üle täna nuriseda, kõik tuli Bertal ideaalselt välja, aeg-ajalt kippus segama mingi lõhn põrandal aga tükk juustu Berta nina all teeb alati met, nii et sai ka see olukord lahendatud.

Ahjaa täna oli meil trennis uus trennikaaslane. Väga lõbus naisterahvas hästi armsa koeraga. Koer nägi välja nagu Berni karjakoer aga ta oli hallikas-hõbedane - ühesõnaga väga ilus koer . Saime uuelt trennikaaslaselt väikse kasuliku vihje näitusele kaasa - nimelt ringis ei tasu koeraga rääkida, sest siis ta vaatab sinu poole. Mina tumba arvasin, et peabki olema silmside koeraga aga vot ei pea! Sain ka väikse vihje kuidas seismise ajal näituserihma hoida, et koera kael paistaks pikem :) Ehh ma isegi ei teadnud, et see on hea kui koera kael on pikem. Siit on näha kui võhikud me Bertaga oleme selle näitusevärgi osas :)

Igaljuhul nüüd Berta tukub oma kuudis ja lutsutab beebipõlve rätikut. Ju meenutab lapsepõlve!

Roosa rätik on Berta beebirätik

No comments:

Post a Comment