Tuesday, June 14, 2011

14.06. 2011 Sopranod 1e aastased!

Sopranod said täna 1e aastaseks, palju õnne!
Aasta sisse on mahtunud palju rõõmu, palju õppimise avastusi ning ka mõned pahandused sekka. Ütleme nii, et meie Berta on koer kellega koos olles ühel hetkel imestad, et kuidas üks kuts võib olla nii sõnakuulelik ja tark ning järgmisel hetkel käitub ta selliselt, et pole kunagi ühtegi õpetust saanud ega tea, mida tähendab kuuletumine.
Selle aja sisse, mis me oleme koos Bertaga olnud, on mahtunud ülipalju naeru ja rõõmu. Tänu temale oleme üks aktiivne ja energiline perekond, kes ei kujutaks oma elu ette ilma õhtuste jalutuskäikudeta.
Meil on ka üks pahe, nimelt ei oska me „kergelt“ reisida. Läheme kasvõi nädalavahetuseks Hiiumaale ja meil on suured sumadanid kaasas – nüüd on õnneks meil Berta, keda süüdistada, et enamus ju tema asjad, mis ruumi võtavad :)

Palju õnne Berta õdedele, emale ja vanaemale ning meie uuele Soprano gängile :)

Meie tutt-uus kutsu beebi, aasta siis oli 2010 :)
Juba 6e kuused
1aastane mürakaru, triocolour ikkagi


Eritänud Annele, kes on meid üliväga toetanud ning meid kõiki aidanud mõista, mida üks kogult väike aga hingelt suur russell tähendab. Tänu temale on meie elu Bertaga kulgenud nagu tantsusammul, ükski koera koerus ei ole meid üllatanud, sest Anne on juba ammu ilma meile ära seletanud, miks koer nii käitus ja mida meie nüüd tegema peame. Nii vahva oli tõdeda kui üks hetk Berta "unustas" oma nime ära ja siis me teadsime aaaa, see ju koera pubeka iga ahhjaa ja nüüd peame meie käituma nii :)
Suured tänud Kristile, kes on meid alati hea nõuga aidanud ning hea on teada, et meil on nii paju häid inimesi, kellele meie "koeraelu" korda läheb :)




Loomulikult sai ka üks pidu maha peetud, kus esialgsete andmetel oli 11 koera (siiani kahetsen, et jalutuskäigule fotoka kaasa ei haaranud) ja after partyl 4 koera. Kõik Sopranod sai läbi õnnitletud ja saime ohtralt kinki, Minu jaoks kõrghetk oli tordi söömine, nii head poetorti ei olegi varem söönud ...mmm.

No muidugi ka seisupilte sai tehtud :)

Ilus seisukas

Aga siin on Maari eriti kavala näoga aga Berta ei seisa hästi :)
Cellie stiilinäide
Candy stiilinäide
Elsie loomulik asend ongi ideaalne seis :)
Elsie uus mängukann
 

No comments:

Post a Comment