Thursday, June 23, 2011

21.06. 2011 Tere Suvi!

Tere suvi!
Mälu on ultra lühikene! Tegelikult ca 2 kuud tagasi oli veel lumehanged ja tõsine talv õues, hetkel tundub see olevat igivana ajalugu. 
Igatahes käes on suvi ja õues on just see õige Eestimaa suvi :)  Väike seenevihm, tuulekene ja alla 20 kraadi sooja. Tegelikult ei kritiseeri üldse, sest rõõmustan iga vihmasabina üle. Rõõm on tingitud väga egoistlikel põhjustel, sest vihm Tallinnas annab lootust, et ka Hiiumaal sajab ja see tähendab seda, et looduslik kastekann kastab minu lilli :)
Täna avastasime, et mõnus seenevihm ja ca 16 kraadi on väga mõnus ilm, et koeraga pikki jalutuskäike teha. Kuidagi väga värske tunne on endal kui seenevihm näkku pudeneb.

Ranna jalutuskäigud on parimad
Meri meri meri!
Täna koju saabudes jooksis üks väike tüdruk meie juurde ja tegi Bertale kalli. Tavaliselt Berta rõõmustab lapsi nähes ja rõõm väljendub selles, et ta hakkab hüppama ja teeb musi. Väike laps tuli nii ootamatult, et ma ei jõudnud Bertat kinni hoida aga seekord oli hoopis niimoodi, et laps kükitas maha ja Berta istus rahulikult tema ette. Päris kummaline oli vaadata kuidas laps kallistas ja musitas koera ning koer nautis rahulikult seda. Kusjuures laps ei olnud üldse ülevoolavalt rõõmus ega kilganud, vaid surmtõsiselt vaatas koerale otsa, hellalt tegi pai, kallistas ja andis otsaette musi. Ja kogu see aeg oli Bertal silmad poolkinni ja ilmselgelt nautis olukorda. Mul oli kahju seda harmooniat rikkuda aga hetkel kui ütlesin tüdrukule, et me peame nüüd koju minema, noogutas ta peaga, tegi viimase musi ja lehvitas meile.

Hästi kummaline olukord. Olen harjunud, et väiksed lapsed on ülevoolavalt rõõmsad ja energilised aga see väike tirts, ca 5 aastane tüdruk, oli täiskasvanulikult rahulik ja tõsine.  Kogu see Berta ja tüdruku hetk oli hästi südamlik.

1 comment:

  1. Awwww, nii armas see tüdruku ja Berta lugu :) Tahan ka Bertat kallistada ja musitada, kahjuks pole mingit harmooniat meie vahel täheldanud. Berta ainult haugub mu peale :D

    ReplyDelete