Sunday, June 26, 2011

25.062 2011 Lõbus elu 2e koeraga vol. 1

Täna oli see päeva kui algas Cellie resideerumine meie juures. Ette rutates võin öelda, et kui tegin ainuisikuliselt otsuse, et nädala jagu päevi elame koos 2e koeraga, mille peale Indrek lubas kodust selleks ajaks ära kolida siis tänase päeva lõpuks teatas ta, et tegelikult oleks ikka päris lõbus kui meil olekski 2koera :) Noh ikka, et Bertal lõbusam oleks!


Uhh tänane päev oli pikk ja kirju. See oli teada, et Berta&Cellie saavad omavahel hästi läbi aga see oli meile mõistatusek, et mis saab siis kui nad 24/7 koos on. Ühesõnaga sai otsus tehtud, et esimesel päeval väsitame nad ära ja eisalgu on nad koos neutraalsel pinna. Seega läksime esialgu minu vanemate juurde. Need 2h mis seal sai viibitud oli koerte pidev müramine - küll olid nad voodi all, küll diivani taga ja siis aias kuskil kadunud,
Kui nad tundusid olevat juba piisavalt väsinud mõtlesime nad Vääna viia, kohe kui nad autost välja said algas jube jooks. Koerad panid mööda hoovi nagu põrgulised ringi. Suures jooksuhoos kukkusid nad tiiki, millel kõrged servad aga kuidagi nad sealt välja said ja jooksutuurid võtsid jälle hoo ülesse. Mõtlesin, et viin nad ka Vääna randa ujuma ja üritan neil seal väsimust tekitada, et öösel ikka magada saame. Nohjah üritage ise russelleid väsitada. Loomulikult ujusid nad Vääna rannas, loomulikult tõid nad iga visatud oksa tagasi, loomulikult tuuritasid liivas. Ja loomulikult kui nad Vääna maja juurde tagasi viisin algas jälle möllamise tuurid.
Koju saabudes natukene pelgasin, et Berta võib oma kodus ülbitsema hakata aga õnneks seda ei juhtunud. Koerad sõid kõvuti kaussidest ja väga ilus oli vaadata kui Berta oli oma söögiga lõpetanud ootas ta kui Cellie oma jao ära lõpetab ning mäng sai jälle alata. Ütleme nii, et kui öösel kell 12 koerad ikka omavahel mängisin siis läks minul kops üle maksa ja panin mõlemad oma boksi kinni ning andsin käsu magada. Õnneks magama nad jäid ning öö möödus meil rahulikult.


Igatahes tegin elava katse, et isegi siis kui 2 russellit on 12h jutti omavahel mänginud, hästi palju värskes õhus liikunud, isegi siis ei ole nad väsinud. Miks mul sellist energiat ei ole!?

Pildistada üritades oli kaader kas selline ...
... või selline :)
Cellie tiigis
Berta peale tiiki kukkumist kuivamas
B&C tavapärane tegevus
Gepard ja jänes
Meie ei teinud midagi, ausalt!
Haruldane kaader, Cellie on paigal!
Sõbrad ikkagi
Vastastikune hammustamine
Ufo nägudega koerad
 Koerte läbisaamine oli nii hea, et kõike tehti koos. Kui üks hampsas rohukõrt siis pidi kindlasti teine selle sama rohukõrre kätte saama.

Just see rohukõrs oli see ainukene, mida koerad pidid sööma
Halbade kommetega Berta, näitab keelt!
Kohe näha, et vanad sõbrad
Aiaaa, ei hammusta!
Väike valsisamm Cellie?
Olgu Berta, teeme ühe polka hoopis!
Cellie pererahvale infoks, et loomulikult Cellie´l oli täna ülilõbus ja mängida sai palju siis teie järgi igatses ta ikka. Aeg ajalt tuli ta hästi nukra näoga minu juurde ning niuksus. Berta muidugi arvas, et parim lohutus on mäng.

Lõbus oli meil ja esimene päev 2e koeraga õnnelikult selja taga :)

No comments:

Post a Comment