Thursday, June 9, 2011

5 - 6.06. 2011 Vääna ilusalong

Nagu öeldakse kõige tähtsam on ilu ... või noh tegelikult mõtlesin ikka sisemist ilu :) Sellel nädalavahetusel olime maa-elanikud, eesmärk oli nautida mõnusat suvist nädalavahetust ja pakkuda kohalikku ilusalongi teenust Pippale.

Berta elu oli nagu lill. Tal täitus russelli unistus, iga päeva ca 15km jalutuskäik, mille keskel sai ennast merre kasta. Sellest vingest jalgsimatkast pilte ei ole, sest kui ikka 3h ühte jutti mõnusa tempoga maha käia ja selle jooksul Bertaga mõned kiiremad tuurid teha siis minusuguse vormiga inimesele on iga lisaraskus liiast, seega fotokas jäi koju. Aga Vääna loodus on ilus ja vaheldusrikas, jalutuskäikude jooksul kohtusime nastiku, rästiku ja hiirtega, õnneks kohtumine oli ohutu kui väljaarvata minu ehmatus :)

Aga aitab jalutuskäikudest, põhiline sündmus oli Pippale ilusalongi tegemine. Pippa on armas virsikukarva toy puudel, kes suvekuumade saabudes tahtis suvelõikust. Enne olime muidugi igasuguseid põnevaid soenguid internetist uurinud. Kaalusime sellise soengu ...

üks soengu variantidest (ei teinud, sest unustasime lillat värvi osta ;D )
 ... ja natukene tavalisema versiooni vahel.

Pipa enne frisuuri
Ja lõikus sai alata. Berta ei saanud muidugi midagi aru ja hakkas Pippa karvatutte sööme, seega sai ta soengutööks kinni pandud. Pippa oli rahu ise või noh eks ta sai aru, et rabeleda ei ole mõtete, sest ta ju nii väike ja lõikajad nii suured.

Üks vahe-etappe, Pippa soovis poseerida ...
... aga Berta ehmatas kui nägi pooliku soenguga Pippat
Arvas õigesti see, kes aimas, et Berta ahmis need karvatuustid endale suhu
Pippa frisuuri lõppjärk, nüüd jäi veel koon modelleerida
Samal ajal kui Pippa mööda hoovi poosetas oma uue soenguga ...

Vaadake mind!

... otsustas Berta ohutus kauguses eemalt meid jälgida. Ma arvan, et ta kaalus võimalusi, et kas võib olla nii, et tema on järgmine klient Vääna ilusalongis!??

Kahtlane värk!
Ahjaaa Berta avastast, et värskelt niidetud hein on ülimaitsev. See oli päris suur kogus rohtu, mis ta endale sisse kahmas.

Ammmuuuuu

Natukene ilu ka, lilleaed on suviselt kauniks läinud ja soojad ilmad on lilleõied kõik avanud. lus!

Suvi





No comments:

Post a Comment