Saturday, October 9, 2010

08.10.2010 Arsti süstal ja koerte müra

Täna oli Soprano plikside kolmas vaktsiin. Ei saanud ma ka Berta arstilkäigul oma ajameelsest ja unustamisi täis nädalast lahti, unustasin Berta passi koju. Oehhh!
Aga arstil käik läks hästi. Berta süstlaid ei karda aga mina pelgan neid nõelasid väga aga tegin ka seekord vapra näo ette ja näitasin Bertale, et süstimine on fun .. ehh.
Meie fatgirl kaalus 5kg (Candy 3,7kg ja Cellie 4,2kg). Peame oma sardellikese toidukoguseid vähendama. Olukord on kontrolli all aga väike tagasitõmbumine toidus teeks Bertale head :)

Arstil käigul oli meid toetama tulnud Anne ja Kristi. Läksime ka kogu meie kutsade ja väärikamas vanuses kutsadega jalutama. Lumi näitas kuidas üks õige russell kaevama peab, Elsie demonstreeris rohus jooksmist ning MM-lane Lexi näitas, et alati ei peagi mööda põlde tormama vaid saab ka rahulikult mängida.

Kui Lumi demonstreeris kaevamist siis Berta jälgis asja rahulikult, sest ..
.. tal oli Lumi eratundidele salakokkulepe
Maari hoidis tegevusel silma peal
Kristi oli just tulnud võistleja Lexi ja pealtvaatja Lumiga agility MM-lt. Mina sain alles eile teada, et agilitys on sünkroonkaevamine kavva võetud. Lexi ja Lumi näitasid kuidas see käib - ikkagi MM-i tase!

Tähtis on, et paarilised harmoniseeruksid kasuka värvidega ja sabad on ühel joonel
Lumi kaevamise oskus on väga eriline. Kui üldjuhul kutsad kaevavad käppade ja ilmselt ka mingil määral koonuga siis Lumi kangutab rohututte maast suuga. Igaljuhul on ta peale kaevamist suu mulda täis ja Kristi näitas seda.

Kui ma kaevan siis on suu mul selline ...
.. ja perenaine teeb sellepeale alati nii

Peale suurema müratuuritamise vaibumist pakkisime ennast, lapsed ja koerad autosse ja suundusime Kristi poole. Terve päev plaanisin Kristile külakosti kaasa viia ja nagu ikka möödus päev sellise hooga, et loomulikult ei jõudnud mitte ainsamassegi poodi sisse põigata. Luban, et järgmine kord tulen koogiga :)

Aga nagu ikka sai Kristi juures kohustuslikud seisupildid teha. Esimesena astus tulle beebikassi tshempion Cellie.

Cellie 5+
Candy`t segas natukene Lumi, kes kullipilguga tegevust jälgis
Vana PRO Lumi jälgib nublude seisukaid
Vot seisukat hakkame Bertaga kodus harjutama
Lumi näitas Soprano pliksidele kuidas PRO-d seda teevad
Koerad koerteks aga kõige paremaid seisukaid tegi ikkagi Trevor. Ilusa pildi tegemise eest kinkis Trevor mulle magusa rohelise kommi :)

Meisterklass
Muuseas Celliel on esihambad läinud, Candy on osad enda omad kuskile kaotanud ja õhtul kodus avastasin, et Bertal on alumised esihambad kuskile oma teed läinud.
Nii nüüd on meil siis hambutute Soprano tüdrukute kambaga tegemist. Jääb vaid loota, et varsti nad enam mänguhoos nii valusasti ei näksa.

Mingil põhjusel võttis Lumi Berta oma lemmiknärimiskutsaks - terve õhtu olid nad üksteisel hambus.

Ilmselt Berta hambad jäid Lumi kasukasse
Väga vahva õhtu oli, koeri oli tuba täis. Mingil hetkel lugesin 7 kokku aga võibolla oli ka rohkem või vähem, sest siblimist oli palju.

No comments:

Post a Comment