Sunday, October 24, 2010

23.10.2010 Päev ikka veel jätkus!

Harku metsast suundusime Bettit ära viima. Tagasiteel koju mõtlesime, et tegelikult on päev veel valge ja ilm ikka päris soe (6 soojakraadi), ei tahakski veel koju minna.
Mõeldud tehtud, autol ots ümber keeratud ja suundusime Vääna randa. Teel sinna hakkas padukat sadama, kahtlesime oma idee headuses aga samas nagu tagasi linnapoole ei tahtnud ka sõita. Õnneks oli see hea otsus, sest randa jõudes oli vihm lakanud ning ilm jälle mõnusalt soe.
Randa jõudes tegime Bertaga jooksutiirud, sest kartsin, et äkki on Bertal külm
. Nii me rannas palli taga ajasime, jooksu ajal möödusime ka hundikoerast ja nii saime harjutada ka Berta mittehaukumist koerte peale.


Jooksuring
Meri oli tõusnud, jalutamiseks oli jäänud ainult väike riba. Palli loopides pidin pingsalt vaatama, et see vette ei veereks.
Aga sürrid värvid on sügisel ikka, taevas, meri ja liiv see kõik moodustavad kokku väga ilusa kombinatsiooni!


Daam koerakesega
Sellised värvid ja valgused olid tol päeval

Mereääres oli natukene tuuline ja jalutuseks väike riba ning mis peamine vastu tuli seltskond, kus suur must koer meie poole kappas, mõtlesime, et lähme hoopis metsa. Avastame seal radasid ja vaatame, milline on sügisene männimets.

Üks poseerimispilt sai ka tehtud
Peagi avastasime Vääna jõe kaldaäärsed. Kui ilus seal oli!!!

Kui Indrek ja Berta otsustasid sama vaadet nautida siis...
...mina ja Berta valisime erisuunalised teed!
Idüll: peremees ja tema koer
Selline sügis oli
Sügisene meri on väga ilus
Jalutuskäik oli väga pikk. Auto juurde naastes käis äkki kõva kärakas, justkui keegi oleks raketti lasknud, Berta jäi kuulama aga kogu tema olek ja kehahoiak andsid mõista, et ta ei ehmatanud ega kartnud. Selle üle oli meil hea meel, vähemalt kõvasid pauke ta ei karda.
Ahh ja üks kummaline asi oli veel, äkki märkasime meres ujumas inimest. Seekord küll tuukrikostüümis. Samal hetkel tundsime ka grillimise lõhna, eeldasime, et seltskonnast saadeti üks tüüp lõhe järele. No eks ta seal siis ulpiski ja üritas lõhet püüda, grillida on ju vahva!

No comments:

Post a Comment