Saturday, October 23, 2010

22.10 2010 Päeva märksõna ESIMENE: lumi + kino

Täna lõunast hakkas lund sadama. Hetkega oli maa valge. Loomulikult sai Berta õue kihutatud. Indrek sai esimesena näha kuidas Berta reageerib kui maa valge ja oluliselt külmem kui muidu. No loomulikult, mida muud see Berta teeks lumega  kui hakkab seda sööma!!!  Ei mingit kartust ega erilist elevust, avastas, et see üks vahva asi, milles möllata ja eriti lõbus on lendlevaid lumepalle taga ajada.

See on ka lumi? Aga Lumi oli teistsugune ju?
Täitsa söödav nagu tõdes Berta peale esimest kohtumist lumega

Ühesõnaga esimene lume kogemus oli VÄGA positiivne ja Berta ekstra rasvapolstrit arvestades ei külmetanud ta ka.

Järgmine esimene kogemus. Täna oli meil Linconas kinoõhtu. Kohe päris kinoekraan ja päris filmid. Tänu kolleeg Alari orgunnile oli meil õhtuks laoruumides hiigelsuur ekraan ja kinosaal võlutud. Kuna kõik kolleegid igatsesid näha Bertat siis otsustasin kinno minna Bertaga. Tubli Berta, tõeline seltskonna hing. Vaatasime ära 3 täispikka filmi ja kogu see aeg Berta sotsialiseerus, mängis ja aeg-ajalt tukastas.
Totaalne ime kui Dracula filmi ajal olid valjud heliefektid siis Berta isegi ei vaadanud ekraani suunas. Või kui Moulin Rouge ajal Nicole Kidman vapustavat repertuaari esitas ei seganud see Bertat magamast.
Berta oli hitt, palju sai ta silitusi, tähelepanu ja uusi mängukaaslasi. Aeg-ajalt käisime lumesajus pissipausil. Õues oli Berta nii hoos, et libises mööda parkla jääd külg ees. See oli ülinaljakas.
Aga meie vapper Berta pidas ülihästi vastu.
Kui öösel kell 03.00 lõpetasime siis Berta otsustas laos kiiruskatseid teha, mingist väsimusest ei olnud jälgegi. Öösel kui autot soojendasin siis olime Bertaga õues ning tegime lumes kiiremaid jooksutuure. Valvefirma auto sõitis meist mööda ja vaatas mind imelikult aga noh meil oli ju oma teema - ikkagi esimene lumi ja esimene kinoõhtu!

No comments:

Post a Comment