Tuesday, November 16, 2010

15.11 2010 Pool meeskonnast linnas ja teine pool Hiiumaal

Täna tegime otsuse, et mina ja Jossu transpordime ennast linna – Indrek ja Berta jäävad veel Hiiumaa elanikeks. Ehh kuidas ma neid kadestan.
Veel viimased pildid kuidas olime tööhoos ja viimased pildid kuidas Berta poosetas terrassil.

Häbelik, esialgu ei julgenud otsa vaadata
Mis sa klõpsid?
See on mul ilusam pool
Se puu aitas mul oma okstega lilled talve tulekuks valmis seada

Nalja sai sellega kuidas Berta kassi taga ajas või noh mis tagaajamine see oli. Kass käis ümber maja ja pikalt-pikalt uudistas ümbrust ja siis sai Berta jälje ülesse ja asus seda nuuskima, endal selg turris.

Nagu alati oli kahju Hiiumaalt lahkuda, päris suur kontrast on sellisest vaikusest ja ilust linna asfaldi vahele tulla.  Peale selle on meil korter nii külm. Tahaks kohe majahoidjaga pahandada, et kas ta soovitab meil talisuplejateks hakata või valmistab meid ette karmiks talveks?!
Suur kalli Indrekule ja Bertale ning läksimegi Jossuga praamile. Laine ja tuul möllas, isegi suure Muhumaa praami pani see kõikuma.

Tagaisteel rebis Jossu muidugi kildu. Rääkisime tervisest, tervislikust toitumisest ja inimeste vanusest. Selle peale ta teatas, et eksju inimesed ei taha ära surra. Neil on lasteaias köögitädi, kes on 120 aastane ja ta tahab ikka veel elada, vot.  Tervislikust toitumisest arvas Jossu, et kui inimesed söövad palju kommi siis hakkab komm kõhus kasvama ja siis lähed paksuks. Ja kui oled väga paks siis lähed lendu ja siis plahvatad.  Kõige jutu lõpetuseks hüüatas Jossu Mamma Mia ja tema ei viitsi enam sellel teemal rääkida.
Sellised tõeterad lapse suust!

No comments:

Post a Comment