Sunday, November 21, 2010

20.11 2010 Koolipäev

Täna oli äratus kell 8.00. Berta kaasa ja kihutasime Külli juurde. Nii meil varahommikul ca 7 km hoogne jalutuskäik algaski. Rõõmustav oli see, et Berta oli jalutuskäigul lahtiselt ja mööduvad inimesed ei huvita teda enam. Piisab kui ma tema tähelepanu võidan ja nii me vapralt möödume võõrastest inimestest, ei mingit järelejooksmist ega hüplemist.  Selle üle on mul siiras rõõm.

Muuseas ka rebasejärgne agar haukumine on taandunud.

Täna siis jälle kooli. Täna oli eriline päev, sest Kristi tuli meid vaatama ja tulemuseks see, et saime ohtralt kiita - juhheii :)  Soprano plikside koolipäevast saab ka ülevaate Lexberry`s kodukalt.

Aga koolist. Täna oli platsil agility asjad maas. Alustasime kontakti harjutamisest tegime kõik vanad asjad läbi ning eriti rõõmustav oli see, et kõrvale käskluse ja istumise tegi Berta väga hästi ning kontakt minu säärega oli olemas. Natalja kiitis Berta pikka tähelepanu võimet - kohmitsesin maiuse leidmisega ja kogu see aeg Berta ootas rahulikult.

Täna tegime tunnelit - tunnel ei olnud sirge aga kutsad said sellega hakkama. Berta oli eri nobe tõkke hüppamisel. Poomil esimene kord oli koba aga kui ta avastas, et poomi lõppedes on juustutükike maas siis oli ta nagu välk uuesti poomil ja tahtis seda uuesti ületada, nii et ülejäänud poomi ületamised olid sellised, et maiuse sai ta alles lõpus. Natukene sain ka laita, sest ei olnud hoolas ja lasin Bertal omapäi poolele poomile minna - rohkem seda ei tee, luban!

Uue asjana õppisime juurde näituse seisu ja kõrgel tasandil seismist. Kui Berta taipas, et kõrgel tasandil seistes saab maiust siis tahtis ta ise platvormile hüpata. Vot selline maiuse maias kutsa on meil.

Tund möödus välgukiirusel. Ootan juba järgmist nädalat, sest mulle tõesti meeldib Natalja tundides käia.

Peale meid tulid taksid, grifoonid ja kääbus snautserid trenni. Jäin halli Tiiat ootama ja seega oli võimalus teiste kutsade trenni jälgida. No tõesti võrreldes teistega on meie Sopranod ikka väga tublid, väike uhkuse tunne tuli põue :)

No comments:

Post a Comment