Sunday, November 28, 2010

27.11 2010 Koolipäev ja esimesed triibulised

Õues on väga vahva lumega käia. Berta sukeldub sügavasse lumme ja roomab lumehangede all. Ta on täiesti väsimatu ja pöörane. Raske on teda tuppa saada, keeldub tulemast ja kõik. Põhjus selles, et ta müraks õues tunde ja tunde. Berta õnneks me õues täna praktiliselt ka viibisime ja lumes müttasime.

Kooli minnes tegime ajaga valearvestuse ja saabusime 30min varem kohale. Halli hoov oli lund täis sadanud. Egas  midagi aja veetmiseks lasin Berta õue vabalt jooksma ja ise asusin hoovi lumest puhtaks lükkama. Hoovis oli ka kaks border colliet ja üks teine koer, kelle tõugu kahjuks ei oska öelda. Collied olid särtsu täis ja nii lumekoristuse vahele sai lendavat taldrikut neile visatud. Nii siis need collied ja Berta hoovis jooksid. Tädi hoiatas, et üks koer on agressiivne ja oleksin ettevaatlik, hoidsin küll Bertal silma peal ja jälgisin ta liikumist aga mingil hetkel läks väikseks madinaks ja nii sai Berta oma ninale 2 marraskil triipu. Eks ehmatus oli aga õnneks ei midagi hullu. Loodan, et käitusin õigesti kui hakkasin ainult Bertaga mängima (tädi pani koerad enda autosse) ning natukene hiljem panin ta autosse rahunema ja sooja.

Tunnis keskendusime täna eesolevaks näituseks. Tegime paar näituse ringi ja seismist, peaks ütlema, et kõik Soprano tibid said väga hästi hakkama.

Lisaks tegime tunnelit ja poomi, super tubli on Berta. Ütleme nii, et Berta on kiirem kui mina!
Proovisime ka slaalomit - no mis ma oskan öelda, minuarust Bertale meeldis see!!


No comments:

Post a Comment