Tuesday, November 23, 2010

23.11 2010 Rebase Mikk Ringvaates ehk Berta vaatab telekat

Õhtustasime kui telekast tuli Ringvaade ja rebase Miku saaga. Berta vaatas sellise huviga ning vaikselt urahtas kui teised koerad haukusid. Olen varem ainult kord täheldanud, et Berta televiisorit jälgib, see oli siis kui koos Lassie filmi vaatasime.

Täna tuli õnneks ka lumi maha. Berta jumaldab lund, ta läheb lumepalle taga ajades pööraseks ja on  nagu väike duracell jänku. 
Õhtusel jalutuskäigul oli Berta nii hoos, et sõi lund tonnide viisi. Tulemus oli see, et hiljem me ei jõudnudki iga pissi ajal õue, vaid meie parkett kippus aeg-ajalt ujutama. Lume söömise arvele panin ka selle kui tegime oma tavapärast õhtust trenni ja siis kui andsin käskluse parema jala juurde tulla ta äkki keset sooritust seisatas ja pissis vaibale!!! Vaibale pissis ta viimati esimesel õhtul meie juures, mille tagajärjel elutoa vaiba kokku rullisime. See vaip ootab siiani oma aega, et saaks jälle maha laotuda ja hakata harmoniseeruma mu lillade kardinatega.

Eks näis, loodan, et me ei pea ka arvutitoa vaipa hakkama kokku kerima, loodetavasti oli see erandlik sündmus täna ja rohke-rohke-rohke lume söömine.

1 comment:

  1. Tervitused Bertale, kes on väga oma tädi moodi - nii paljudelt teie piltidelt vaataks justkui Ert vastu. Ja nagu nüüd selgus veel lumehullus ja et isegi telekat vaatavad mõlemad ühel ajal ja ühtemoodi.:D
    Jätkake oma vahva blogiga samas vaimus, nii tore on lugeda!
    Lumiste tervitustega
    Annika ja tädi Ert

    ReplyDelete