Wednesday, November 24, 2010

24.11 2010 Hüpik lumejänes

Berta lumehullus jätkub! Täna varahommikul kui tegime päeva esimese piss-stopi õues siis Berta oli lumest nii vaimustuses, et hüppas ja sukeldus lumehangedesse. See kõik oli nii naljakas, et ma kõva häälega naersin ja vaatasin seda etendust.
Liikumine oli selline, Berta jooksis siis avastas, et tema taha on tekkinud jäljed ja siis hakkas nendesse jälgedesse sukelduma :)

Õhtul tegime pikema Harku metsa ringi. Mõtlesime, et proovime kingitud sici jope ära. Muidugi selle selga ajamine läks tükk aega ja Berta nägi välja nagu Batgirl - hiljem selgus, et olin valetpidi jope selga vist ajanud. Berta oli kuidagi vaoshoitud ja vaikne sellega. Mõtlesime, et ahh las karastub ja nii ta jälle paljalt metsas ringi lippas. Muidugi jalutuskäik meenutas hüpik jänese liikumist. Pidi ju kõik sügavad hanged ära proovima ja lumme sukelduma. Lõbus oli, jube raske oli Bertat autosse ajada, sest ta oleks tahtnud veel õues olla.

Üldse kõik tänase päeva jalutuskäigud lõppesid sellega, et kui Berta taipas, et tuppa minek keeldus ta edasi liikumast. Nii suur tahe oli õues edasi möllata aga mida teha, pererahvas kardab külma ja egas vist ei jaksakski olla nii kaua õues kui üks Berta sugune duracell jänku ära väsib!

Tervitused Annikale ja tädi Ert`le! Tädi Ert ja Berta teavad, mis talves kõige vingem on LUMI! Tervitused ka neljajalgsele Lumi`le :)

No comments:

Post a Comment