Saturday, September 11, 2010

10.09 2010 Vahva arstitädi, suur süstal ja viis russellit korraga

Täna oli meil Bertaga esimene ühine arstil külaskäik. Kõik sujus kenasti hetkeni kui arstitädi süstla välja võttis. Loomulikult oli Berta see, kes nautis olukorda ja temale meeldis uus keskkond aga süstalt kartsin mina! Prrr kui jube on üks süstimine ja artsilkäike ma kardan. Õnneks minu süstlakartust ei märganud keegi ja süst sai Bertale tehtud (minuarust Berta ei saanud arugi, et midagi temaga toimetati). Meile loeti veel sõnad peale, et peale teist kaitsesüstimist võib tekkida allergilisi reaktsioone ja koera peab jälgima. Seega kuni päeva lõpuni jälgisin kotkapiluga Bertat ja üritasin tuvastada allergiat aga õnneks ka see hirm oli asjata :)

Aga nüüd kõige vahvam osa! Kutsusime oma Randvere koju palju lõbusaid külalisi. Mulle meeldis see kui Kristi küsis, et mitu russellit võib kaasa võtta :)
Jõudes vanemate juurde asusin kiiresti valmistama shokolaadiga üleküllastatud kooki ...mmm kui hea see on.

Ja siis nad saabusid; Anne, Maari, Kristi ja 4 Berta sõpra - Elsi, Lexi, Lumi ja Ruth. Vanemate juures oli ka venna väiksem poiss - Johann alias Jossu. See oli nii naljakas kui Jossu küsis, et kus siis suured koerad on, kes pidid tulema? Jossul on kodus nimelt 60kg bernhardiiniplika Nora.

Kristi näitab Jossule kuidas Lexi pöörlemise trikki teeb - sic!

Elsie vaatas Berta tegemisi alati emaliku pilguga

Selleks ajaks kui Bertaga seisupilte tehti pandi teised vallatud kodanikud kaugemale

Sellise seisupildi sain mina oma kaamerasse

Kuna Berta seisupiltidega läks aega siis Jossu ülesandeks oli koeri lõbustada ...

... ja Maaril silma peal hoida

Jube vahva oli! Nii lahe oli vaadata kuidas kutsad omavahel mängisid (kuna ma ei ole osav fotograaf siis kiirete liigutustega pildid olid kõik jube udused). Mind rõõmustas see, et Berta oli tegija, ei jäänud kõrvalt vaatama, vaid osales mängukeerises.

Kristi pani kõik neli koera korraga istuma

Muuseas minu ema on suur roosifänn ja ta jumaldab oma roosiaeda. Kui ütlesin, et kohe-kohe on saabumas seltskond ülienergilisi kutsasid, kes võivad kogu aia hävitada siis selle peale kostis ema, et ega koerad seda pahapärast tee, ikka juhub. Ja alati võib ju uued istutada :)

Elsie on niiiiii armas

Õrnushetk

Vanemate kass, Triinu on koerte suhtes ülitundlik, ta kardab koeri nagu tuld. Ema mõtles, et paneb kassi kasvuhoonesse kinni. Mõne hetke möödudes otsustas ta Triinut vaatama minna. Kui kasvuhoone ukse avas siis täiesti märkamatult olid sisse lipsanud Elsie ja Berta. Kui Berta suundus kohe kassi toidunõu juurde siis Elsie asus Triinut mööda kasvuhoonet taga ajama. Vaatepilt olevat olnud ülimalt naljakas ja lõppkokkuvõttes olid kõik õnnelikud (Triinu õnn saabus siis kui ta südaöösel koju julges tulla...ihihiii).

Nii vahva, et külla meile tulite! Olete alati teretulnud, igakell!


ps. õhtul helistas Jossu ja palus, et ma homme ka Randverre Bertaga tuleksin, sest ta sooviks oli veelkord seda müraõhtut korrata. Palus veel, et ma Berta koti koju jätaksin, sest siis ei läheks Berta magama ja saaks temaga mängida veelgi rohkem.

ps.ps. Ema roosiaed jäi alles, russellid on iluarmastavad ja intelligentsed koerad ikkagi ju!

No comments:

Post a Comment