Saturday, September 11, 2010

9.09.2010 tagasi pealinna – tuleb välja, et saarelt ei saagi nii kergesti minema!

Võtsime plaani kell 12.30 praamile minna ning sealt otse Bertaga arsti juurde,seejärel õdede ja emmega mängima ja siis kaema agility trenni.
Plaane teha on alati hea!
Panime endale lausa äratuse kell 8 helisema. Saaksime kõik vajalikud kodinad kokku korjata, maja korda teha ja ennast minekule sättida.
Sadamas selgus, et saare ja mandri vahel käib imepisike praamike ning seltsimees Leedo erikokkuleppega saavad eelisjärjekorras peale suured rekkad ja seguautod, seega meie ei mahtunudki peale. Pole midagi teha, pidime sadamas 4h ja 30min kvaliteetaega omavahel veetma. Indrek keelas mul oma emotsioone näidata ja Leedot kiruma hakata, pole mõtet halbu mõtteid omavahel öelda aga teate kui see oleks viisakas siis kirjutaksin siia vähemalt 100lk mida ma Leedost arvan ja uskuge see oleks väga krõbe!!! Aga poliitikast ja teatud erakonnast siin ei hakka kunagi ühtegi sõnakest tulema, seega jäägu see jutt sellel teemal siinkohal pooleli.
Tegelikult möödus see aeg väga mõnusasti. Kolmekesi möödus aeg imekiiresti ja mõnus oli omavahel olla. Lisaks saime Bertale näidata rästikut. Rästik peesitas poe ukse ees ja kõik, kes sinna saabusid imetlesid seda vaatepilti.
Tallinna saabusime õhtu pimeduses ja kõik plaanitud tegevused jäid seekord ära. Teate kui raske oli Annele helistada ja öelda, et meie ei jõuagi kohale, Ma tõesti nii ootasin seda päeva!

Aga Tallinna saabusime ja Berta natukene uudistas meie linna elamist aga peagi ta õndsalt nohises oma pesas.

Teretulemast tagasi pealinna!

Saare elu sobib meile kolmele kõige rohkem

No comments:

Post a Comment