Friday, September 3, 2010

27 - 30.08.2010 reis ühele imelikule saarele, mis asub Hiiumaa all ;)

Külliki unustas mainida, et käisime Stockholmis, Ikeas ahju ostmas. Nimelt pole meil Hiiumaa kodus ahju – on vaid kaks pliidiplaati. Mõtlesime siis, et kuna pole kuskil panni hoida, võiks ahju hankida.
Tegelikult ostsime ahju Tallinnast, realiseerimiskeskusest. Väga tänuväärne koht. Õnneks oli meie lemmikahjule tehtud soodustus. 250 krooni ahi oli alla hinnatud 120 krooni peale ja teades, et euro tuleb kohe-kohe ja hinnad ümardatakse üles, siis tegime ostu ära. Nali naljaks.       

Kohupiima-õunakook ahju, küpsemiseks kulus piisav aeg, et meie kolme asjad kokku krahmata ja teele asuda. Ilmselt ei tule see üllatusena, et kõige põhjalikumalt sai pakitud Berta kott.

Kell 19.15 suundusime praamile, kaklesime Indrekuga, kes saab Berta süles sõita – võitis Indrek

Praamisõitu nautis kõige rohkem Indrek ja berta
Praamisõiduks võiks kokkuvõttes öelda, et Indrek luges põnevat ajakirja, Berta magas ja mina igavlesin ja üritasin Berta enda sülle meelitada. Indrek väitis, et kui koer rahulikult süles magama on jäänud siis ei tohi teda segada, see oli suurepärane ettekääne, et Berta tema süles praamisõidu lõpuni oleks.

Olukorra peremehed

Saabusime Saaremaale ja sealt Andrese, Heleni ja Saara suvekoju. Vahva oli üle pikaaja kohtuda. Samal ajal kui Berta tungis Saarale oma toore jõuga peale, suhtus Saara olukorda natukene rahulikult – ta ikkagi vanem ja väärikam plika.

Kes sina oled?!

Rahulikum hetk oli õhtusöögi ajal, siis mõistsid mõlemad, et see on tähtis hetk ja üksteise kiusamine on keelatud
püha õhtusöömaaeg

No comments:

Post a Comment