Tuesday, September 28, 2010

27.09.2010 Sügis ja Daim

Õhtul tegime Bertaga ülipika jalutuskäigu Sütiste metsas. Siin tiheasustusega mets-pargis ei julge me kutsal rihmata joosta, seega oli tal kaks võimalust, kas kuulekalt kõrval käia või siis nautida neid jooksutuure, mis me koos tegime.
Jalutuskäigud tehtud, läks Indrek asju ajama. Minu selle õhtu missioon oli hankida Daim tordilõik. Ükspäev sattusin juhuslikult seda Rocca Rimist (või mis iganes toidupoe nimi see on) ostma ning see oli ülihea! Õhtu kujuneski nii välja, et Berta tagaistmel kihutasin mööda Tallinnat ringi ning otsisin seda torti - loomulikult just kiuste ei olnud seda mitte kui kuskil! Vihastasin ja ostsin lohutuseks mingit hüüber kreemist kooki, söödav aga mitte hea.
Sellel päeval unustasin ennast blogi kirjutama, seega alles magama minnes avastasin, et olin endale kööki jäätise sulama unustanud - sulanud jäätisest oli kängar saanud ja absoluutselt kõik maitseomadused kaotanud.
Nagu eelnevalt kirjutasin kiskusid enamus asjad sellel päeval kihva, miks peaks ka Bertaga kõik siis hästi minema.
Enne magama heitmist näksisin vihaga õuna (tavaliselt söön jäätist või mõne hea koogi ära), vaatasin kus Berta on, avastasin ta sealt riiulilt magamas, kus mu käekotid on. Kuna ta oli seal nii armsalt siis tegin isegi tast foto ja otsustasin et las täna öösel jääb arvutitoa uks lahti, no mida ta ikka seal teha saab..... saab ikka külll!

Sellisena ta õhtul minust magama jäi

No comments:

Post a Comment