Sunday, September 26, 2010

24.09.2010 Esimesed sammud Mustamäe avarustes.

Täna oli see päev!
Õhtul köitsime Gucci ja Berta rihma otsa ja läksime õue jalutama. Mustamäe mändide all sai üks mehine jalutuskäik tehtud. Minuarust iga puu ja iga rohukõrts sai Berta nina poolt ära nuusitud (mõelge nüüd kui mitu puud ja rohukõrt Sütiste pargis on!!!) , õnneks oli Gucci eeskuju näitamas kuidas viisakalt jalutada.
Berta oli natukene arglik, naljakalt nuuksus aga me tõlgendasime seda sellega, et ju siis on palju võõraid lõhnasid ja palju erinevaid koeri-inimesi ümbruses. 
Treppidest ta ka väga ei tahtnud ülesse tulla aga tänu Berta suurele isule saab maiuse abil iga raskus ületatud. Peale jalutuskäiku suunasime koerad vannituppa ja käppade pesule, ka see protseduur sai ilusasti tehtud. Minuarust on sellest abi kui ühe väikse kutsika kõrval on eeskuju näitamas vanem ja arukam koer. Tänu Gucci käitumisele on Berta maha rahunenud, kuulab paremini sõna ja ei ole enam nii tormakas kui varem.
Kodus algas igaõhtune möll, meie nimetame seda etenduseks, mida koerad meile tänutäheks õhtusöögi eest annavad. Möll tähendab seda, et diivanitelt padjad lendavad, kõik toad jookstakse läbi ning mürgel kostab kindlasti läbi korrusmaja. Ühesõnaga seda vaadates võid ennast ribadeks naerda.
Õhtul jõdusime veel Liisaga Erslingute juurest läbi põigata. Nagu ikka sai maitstud Anne küpsetisi ja lastega mängitud.
Koju jõudes magasid koerad sügavat und.
Lõbus oli!

Gucci ja Berta mängumöll
Gucci magas kapis ...
... ja Berta norskas Gucci pesas

No comments:

Post a Comment