Thursday, September 23, 2010

20.09.2010 Koerad ühendavad inimesi

Oleme peaaegu aasta plaaninud tädi Reedale külla minekut. Aasta on läinud plaanidele ja ikka ei ole jõudnud, jätan mainimata, et tädi Reet on üks minu lemmikuid ja ta elab meist 5 min. tee kaugusel.

Õnneks on meil koerad. Panite tähele ütlesin mitmuses. Täna otsustasime, et aitab jamast lähme tädi Reedale külla, koerad müravad nende aias ja kõige tipuks vaatame kuidas Teet katusel korstna otsas turnib.

Vaatepilt oli lõbus, mõtlen siin kõrgustes turnivat Teetu, all maapinnal müravaid Guccit ja Bertat. Tädi Reeda ilus kiviktaimla sai kannatada, me tõesti üritasime Bertat sealt eemal hoida aga meie tahtmisest ei tulnud midagi välja.

Korstnast vaatab sisse "Jõulumees" Teet, hiidlillede all tüdrukud koertega
Tädi Reet vägesid juhtimas
Hoos
Jack Russell Aero
Vitaalsed koerad ja lilled
Berta voolab peenrast välja

Hiljem sai ka natukene Gucci koduaias müratud, igatahes õhtuks olid nad totaalselt väsinud ja norskasid igaüks oma pesas.

Igatahes on koerad meile tänulikud, sest enne sööki annavad nad meile tõelise etenduse. Sa võid lihtsalt diivanil istuda ja vaadata kuidas nad müravad, see on nii naljakas. Kord on Berta peal ja Gucci all ja vastupidi. Bertal on kombeks Gucci selga hüpata ja siis Gucci müttab mööda tuba, Berta tal tagajalgadega kaelas – tõeline koerte tandem. Kui nad ära väsivad siis käib müramine aegluubis – aeglaselt hüpatakse üksteise selga siis puhatakse selles asendis siis kelelgil viksab midagi üle ja teeb kiirema liigutuse. Ühesõnaga kokku on see tõeline kamööze.

Kodus käis kätš edasi :)

No comments:

Post a Comment